Over mij

Even voorstellen: Krista Minkhorst

Rode draad in mijn (werkende) leven is wel het ‘dealen’ met de imperfecties van het leven en de mens zelf. Wat maakt nu dat we geworden zijn wie we zijn? En wat is dan de route naar ‘stralen’, in je kracht staan? Hoe doe je dat. Voor mij was dit ook een persoonlijke zoektocht.

De ontwikkeling van Creatief Therapeut, naar theatermaker tot coach en trainer is dan ook logisch. Mijn missie is altijd geweest om mensen te laten stralen: mijn cliënten, later spelers en leerlingen, nu deelnemers en coachees.

Ik geloof dat wanneer je werkt en leeft vanuit je kracht, je in je element bent. Veerkrachtig en in staat om het beste van jezelf en anderen naar boven te halen. Daar word je toch blij van? Ik word blij wanneer ik hier aan mag bijdragen. In mijn trainingen en coachings werk ik op een diepere persoonlijke laag, daar waar verandering begint.

Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gedaan:

  • Creatieve Therapie – Drama
  • Docent Drama
  • Trainersopleiding
  • Diverse verdiepende opleidingen als Practitioner en Master Coach NLP – TA – SW
  • Opleiding Systemisch Werk (SW)
  • Transactionele Analyse (TA)
  • Verschillende masterclasses en certificeringen:
    MBTI, MMI, Voice Dialogue, Werken met script (Transactionele Analyse)

Het werken in een bedrijfsmatige omgeving past me goed. Helder, no-nonsense, resultaatgericht en vanuit verbinding. Met humor en enthousiasme. Plezier is voor mij een belangrijke waarde.

Ik werk vanuit de overtuiging dat alles wat je nodig hebt, al in je zit. Ik zie het als mijn taak als facilitator om die potentie los te maken. De afgelopen 15 jaar heb ik bij verschillende organisaties gewerkt: bij trainingsbureaus, met klanten zoals Nuon, Yarden, Hema, AH, Etos, Transavia en diverse overheden.

De afgelopen 6 jaar werkte ik bij Jumbo Supermarkten in de rol van Leiderschapstrainer, Teamcoach en Coach. De wens om voor mijzelf te starten ontstond eind 2018. Het werken als ZZP’er was mij niet onbekend; de eerste 10 jaar van mijn carrière werkte ik ook als ZZP’er. En zo is voor mij de cirkel rond.

Sinds september 2019 ben ik als ondernemer beschikbaar om diverse organisaties te helpen het nóg beter te doen in deze veranderende wereld. Voor de leiders van morgen!